Töm listan
Orsbdsdäsfnj

Om oss

Den självklara experten på morgondagens industriarbetsplats

Gigant marknadsför ett heltäckande sortiment för attraktiva, effektiva och säkra arbetsplatser till lager, industri och verkstad. Vi har funnits på marknaden i över 20 år och är idag Nordens ledande leverantör av arbetsplatsutrustning. En position vi nått genom ett ständigt fokus på nya och ofta även skräddarsydda lösningar. Något som är möjligt då vi har en egen produktion, design och konstruktion.

Förutom enskilda produkter erbjuder vi även utformning och expertrådgivning av kompletta arbetsplatser. Helt från början – eller som komplettering av en befintlig arbetsplats.

Gigant är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2008, vilket innebär att våra system uppfyller högt ställda grundkrav, men också att vi bedriver ett fortlöpande förbättringsarbete med regelbundna certifieringsrevisioner för att öka kundtillfredsställelsen, miljöcertifierade enligt ISO 14001:2004, vilket bidrar till en hållbar utveckling genom minskad miljöpåverkan, samt certifierade enligt OHSAS 18001, vilket är ett ledningssystem för arbetsmiljö.

 

 

 

Produkter