Töm listan
Orsbdsdäsfnj

Om oss

Nordens ledande leverantör av arbetsplatsutrustning

Gigant marknadsför ett heltäckande produktsortiment för ergonomiska och effektiva arbetsplatser till lager, industri och verkstad. Vi har funnits på marknaden i över 20 år. Idag är vi Nordens ledande leverantör av arbetsplatsutrustning. En position vi nått genom ett ständigt fokus på nya och ofta även skräddarsydda lösningar. Något som är möjligt då vi har en egen produktion, design och konstruktion.

Hos Gigant hittar du den kunskap och erfarenhet som krävs för att skapa produktlösningar som ger dig ergonomiska, effektiva och säkra arbetsplatser. Vi erbjuder:

  • Ett högkvalitativt, egenutvecklat sortiment
  • Kundanpassade lösningar
  • Kompletterande varumärken från ledande leverantörer
  • Egen säljkår och ett stort återförsäljarnät
  • Rit- och offertprogrammet Gigant 3D.

Vi har även det som krävs för en bra ljudmiljö (både produkter, projektering och installation). Från enklare avskärmningar till kompletta inbyggnader och akustiklösningar.
Med en bra bullerdämpning är du pigg i huvudet  när du kommer hem – också.

  • Mer information om våra lösningar för en bättre ljudmiljö. Avskärmningar, inbyggnader och akustiklösningar,klicka-har-gigant_80x40

Förutom enskilda produkter erbjuder vi även utformning och expertrådgivning av kompletta arbetsplatser. Helt från början – eller som komplettering av en befintlig arbetsplats.

Kontakta våra specialister så hjälper de dig hitta lösningen som ger dig en produktivare arbetsplats, klicka-har-gigant_80x40

Gigant är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2008, vilket innebär att våra system uppfyller högt ställda grundkrav, men också att vi bedriver ett fortlöpande förbättringsarbete med regelbundna certifieringsrevisioner för att öka kundtillfredsställelsen, miljöcertifierade enligt ISO 14001:2004, vilket bidrar till en hållbar utveckling genom minskad miljöpåverkan, samt certifierade enligt OHSAS 18001, vilket är ett ledningssystem för arbetsmiljö.
las-mer-har-gigant_80x40ISO_9001_COL_SV

 

Produkter